Clicky

01:00:24

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

124

# Active Chatters

22

Reload - 20.05.2022

570 views

RTV Dukagjini

Published on 20.05.2022 (Stats from 21.05.2022)

Description:

Reload - 20.05.2022
Search messages & users

  [2:20] Albin Dodolli: PERSHENDETJE Trakla drini nita jeni me te miret

  [2:47] Rina D: Kastrati Group , dhe Exfis edita reklamon Exfis. cilsi e lart e Karburanteve

  [3:02] Nexhat Xhelili: prsh o bylbyla

  [3:25] Nexhat Xhelili: ishalla sot folni per BOSTAn...

  [3:50] Senka: përsh

  [5:24] Halit Haxhijaj: :beer_mug:nxet a

  [5:56] Umm Omar: Ooo pershendetjeeee

  [6:38] Umm Omar: Perhajr flokt nita i paske bo me keratin :D

  [7:32] Gzim Hyseni: :tropical_drink::tropical_drink::tropical_drink::tropical_drink:

  [8:00] Senka: :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [8:08] Senka: hin njonën sosht hin dytën sosht

  [8:39] Senka: ky emision të largon stresin

  [9:26] Rina D: Senka persh:hot_beverage:

  [9:39] Rina D: Daja Trakel ku ke dje

  [9:41] Lindon G: Pershendetje nga New York

  [9:45] Senka: Rina ⚘:dove:

  [9:51] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: se un ,du me dijt

  [10:02] Rina D: Nitaa persh elen bre:hugging_face::palms_up_together:

  [10:04] Muhamet Hajrizi: ju pershendes

  [10:20] Fatjona Sylejmani: :heart_suit::blue_heart:

  [10:23] Rina D: Nita ,ti gjith si unee happy je kurr nuk dorzohesh

  [10:39] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing::baby_chick::baby_chick:menova ,dje mos ran ne Bazen jajaja

  [10:47] Rina D: Sss:rolling_on_the_floor_laughing:

  [11:19] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: daja trakel ,e ka edhe tjetr

  [11:30] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: ajajajaj , te thiri unee

  [12:02] Xifa Syla: Pershendetje :star::star::star:

  [12:13] Rina D: Prizrenn

  [12:27] Rina D: aaa ne ,mitroovica jajaja

  [13:15] Senka: thirr Rina :smiling_face:

  [13:46] Rina D: Po senka ,dje kom thir sma ka qel

  [14:29] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: shko te Olive ,bani analizat jajaa:baby_chick::baby_chick:menova dje ,mos rat ne bazen

  [14:30] Shkurte Berisha: PRShndetje Nitush

  [15:27] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: nita pse ,thojn e ka vozit ni plakè ne gjermoni , esht kerri rujtun

  [15:39] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: bash ,plaka e ka perdor deri ne pleqni jaja

  [19:04] Nihan🧸: hi

  [21:20] Burim Dushi: pershendetje Lala

  [22:14] Senka: :rolling_on_the_floor_laughing:

  [22:50] Burim Dushi: domate 3d

  [23:38] Zymrie Bekteshi: Pershendetje

  [24:43] Senka: :rolling_on_the_floor_laughing:

  [25:34] Senka: nxhyes:rolling_on_the_floor_laughing:

  [26:07] Nexhat Xhelili: ishalla e gjen nahe dashni ne Drenice oj Nita se te paska pelqy vendi

  [26:36] JANI JANI: Senka ciao:man_raising_hand::man_raising_hand:

  [26:57] Senka: Ciao Jani

  [28:01] Senka: Jani si kalon:rabbit2:

  [28:03] JANI JANI: Mendarim flm si je

  [28:31] Mendarim Cermenika: Jani flm mir ju mir sot fundjav te bukur

  [28:45] JANI JANI: SENKA mir shum flm po ty si te kam

  [29:10] Mendarim Cermenika: KLB Jani :thumbs_up:

  [29:16] JANI JANI: Mendarun Spanj jam vizit

  [29:24] Senka: Tuj pi limonadë në shtëpi Jani

  [29:35] Mendarim Cermenika: aa kalo bukur Jani pushim te bukur

  [30:03] Senka: Mendarim smë ka marrë Jani i jam hidhëru

  [30:05] JANI JANI: Senka te beft mir limunada

  [30:30] JANI JANI: Mendarim flm

  [30:34] Mendarim Cermenika: ee Senka radhes tjeter mos u merzit

  [30:44] Senka: E din çfarë Jani asi Aloe vera pije

  [31:05] Mendarim Cermenika: te befte mir Senka limonada

  [31:08] Remzi Jusufi: ju pershendes jeni te mrekullueshem

  [31:18] JANI JANI: SENKA:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::crossed_fingers:

  [31:43] Linda: Pershendetje

  [31:49] Linda: Nita

  [32:05] Senka: kesh kesh ti Jani un po qaj

  [32:59] JANI JANI: Senka me qarje sben asgje me buzqeshje senka

  [33:35] Halit Haxhijaj: pi arllatit e anej asht si nzviceer

  [34:12] Senka: Jani ti e zdritë çatin kur hynë

  [34:34] JANI JANI: Senka qbene sod

  [34:44] Senka: como estas Jani viva Espana :desert:

  [35:30] Senka: A ke djell atje është vend tropikal Jani

  [35:37] JANI JANI: Senka ajde te pixeli elizabeta

  [36:32] JANI JANI: SENKA VEND TROPIKAL ESHTE

  [36:46] Senka: Jani mkan blloku ata sorrat soni anna mkan bo nervoz

  [37:00] Senka: ëhëm e di Jani

  [38:52] JANI JANI: Senka kush te ka blloku

  [39:29] Florin Rexhepi: jeni me te mire

  [39:54] Senka: Soni dhe ajo Anna Jani

  [40:17] Senka: më ofendun dhe ua ktheva

  [40:18] JANI JANI: Senka do te foli me anen

  [42:12] JANI JANI: Senka diqka per mua jeni idheruar

  [42:51] Burim Dushi: qyqyqy edhe sallat... ëëëë

  [44:34] JANI JANI: SENKA IKA KLB :man_raising_hand:

  [44:52] Senka: Ok klm Jani

  [45:38] JANI JANI: ciaoo zemrush degjomi:man_raising_hand:

  [45:39] Burim Dushi: kthene kameren ka Trakla e lene Niten let han te knaqeeet

  [45:59] Senka: ciao zemrush

  [46:00] Halit Haxhijaj: un para dite ajo mas dite punon valla ja baj buken i pregaditi per neser per shkoll ja kontrolloj qfar detyra kan e shum e shum sene tjera

  [46:46] Senka: edhe unë sun ha kur mkqyr najkush:rolling_on_the_floor_laughing:

  [47:21] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: nij kjo kullerka

  [47:40] Rina D: Loja ,mes dy zjarreve edhe Pilikas ,me kajnaka

  [48:14] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: po trakla , spe she se ment si ka pari

  [48:34] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: senka ,uh mue sma nin jajaja

  [49:10] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: kullerka ,po ty see je bajat zhegi tka rrok

  [49:48] Rina D: au au ,kishe po thot dic

  [50:39] Rina D: po nale ,moo oj kullerka plakè:rolling_on_the_floor_laughing: pa dorza jajaj

  [50:48] Rina D: dorzat e tua... ik kshyri fmij

  [51:31] Senka: kullerka plak:rolling_on_the_floor_laughing:

  [51:41] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: zhegi daja trakel

  [52:08] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: Senka ,po kta te prishtines kullerka plaka kajaja , ajo tuu e shtrij zonin em vuni ngjum

  [52:56] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: senka ,kishee po thot dickaa eee se na spo dijm ,edhee me pelqen emisioni juj pa dorza jajaja

  [53:22] Rina D: po a?? ni Got a ni shishe

  [53:38] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: ni Gung , nita ju ka bo

  [54:05] Rina D: pa internet ,mi kshyr fotot veq

  [54:10] Umm Omar: Ardush , Rush :red_heart::red_heart:

  [54:25] Nora Canolli: Ahah oj nita qa ta kisha kallxu ni barcolet qishtu diqka si ajo me shishka

  [54:38] Rina D: Nitaaa Klb

  [54:46] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: po dee fotot ,ntel see

  [55:09] Rina D: Daja Trakel unee 5 mij e 478

  [55:14] Umm Omar: Une veq fotot e ardushit kom diku 3000

  [55:20] Rina D: se 2 mij ,ikom fshij

  [55:34] Linda: 5479

  [55:52] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: jajaja Nita ,veq sot unee 150 ikom bo ne qytet

  [56:11] Rina D: Edhe qat ,foto e boj 100 her masnej 99 i fshij , 1 e loj

  [56:48] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: Nita ta shoh ,bebin se dhe un djalit tem me 17 qe 3 dit ika bo 3 muj

  [57:01] Rina D: Ja kam ,bo nja 700 foto

  [57:03] Iz: persh ma te fortit

  [57:35] Linda: :see_no_evil_monkey::folded_hands:

  [57:49] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing: trakla nen dubai ,jajaja

  [58:06] Rina D: Fotot ne Abu Dhabi

  [58:17] Burim Dushi: foto: qe qetu me baxhen tuj e hanger ni pulë....

  [58:29] Umm Omar: A ki me shku burgun e siguris se larte

  [58:37] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing::baby_chick::baby_chick: mos ,mi vjedhe mu pulat

  [59:00] Rina D: :baby_chick::baby_chick: se mendova ,mos ran ne Bazen dje

  [59:32] Rina D: Klb Nita Daja Trakel:hugging_face:

  [59:39] Rina D: 21