Clicky

01:19:43

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

134

# Active Chatters

43

Reload - 17.02.2022

1,496 views

RTV Dukagjini

Published on 17.02.2022 (Stats from 18.02.2022)

Description:

Reload - 17.02.2022
Search messages & users

  [1:37] Albin Dodolli: PERSHENDETJE trakla drini jeni me te miret URIME 14 vjetori I pavarsise se kosoves πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [5:47] Albin Dodolli: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [5:58] Albin Dodolli: :flexed_biceps:πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [6:11] Albin Dodolli: :victory_hand::victory_hand::victory_hand::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps:

  [7:13] Rrustem Balaj: pershendetje

  [7:18] Hari. R: urime Diten e pavarsis shqipe kudo qe jeni

  [7:39] Hari. R: Albin Rustem ju pershendes

  [8:22] Ilaz Thaqi: Urime Dita e PavarsisΓ« se Kosoves 14 Vjet Shtet pershendetje Trakla Dhe Drini I L A Z T H A Q I nga Ferizaji

  [8:36] Albin Dodolli: URIME GEZUAR perhajr

  [8:38] Papare Free: pershendetje Urime pavarsia

  [8:40] Zymrie Bekteshi: Urime te gjithve diten e pavarsis urime kosov πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [8:47] Albin Dodolli: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [8:58] Shevqet Sylejmani: Urime pavarsija juve e te gjith shikusve

  [9:00] Ela: Urime Pavarsia Trakla Drin

  [9:13] Ela: Edhe ka ni :hot_beverage::hot_beverage:e keni

  [9:22] Bedri Krasniqi: Pershendetje trakla drini Urime Urime festaπŸ‡½πŸ‡°

  [9:58] Albin Dodolli: URIME 17 shkurti dita e pavarsise se kosoves te gjithe SHQIPTARVE πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [10:02] Mergim Krasniqi: urime festa ma tfortit n ven ju pershendes shum se nuk po shkon dita pa juve

  [10:19] Ela: Trakla e kam ni persh Rines ja uroj lindjen e djalit sot e ka sjell ne jet djalin e saj

  [10:25] Lyrics: PΓ«rshΓ«ndetje ! :slightly_smiling_face:

  [10:32] Avnore Gashi: urime urime gjith shqiparve diten e madhe pavarsin πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±

  [10:52] Halit Haxhijaj: av lodht

  [11:17] Gzim Hyseni: Urime.dita e pavarsis

  [11:32] Ela: e kam une Drin ket kartel

  [11:37] Veton Toni: Urime diten e Pavarsis

  [12:12] Xifa Syla: URIME diten e pavarsise πŸ‡¦πŸ‡± πŸ‡½πŸ‡°

  [12:31] Ela: Au kmishen Mini Max qka ta paska vesh si te bablokit tem haha

  [12:32] Rrustem Balaj: urime Shkurt 17

  [13:22] Halil Zogaj: urime pamvarsia e kosoves daja trakel edhe gjith kasoves

  [13:57] Ali Xhaferi: urime urime krejtve pavarsia

  [15:06] Ela: po sa km / h ec kjo Anija

  [15:21] Arta Banjska: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄

  [17:40] Luan Bajraktari: GEZUAR FESTEN O BASHKATDHETAR.

  [18:09] Luan Bajraktari: KTA PREZANTUESIT SI KOMPORA :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [18:40] Ela: po

  [18:46] Zymrie Bekteshi: Falenderoni edhe USA πŸ‡ΊπŸ‡Έ πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ‡ΊπŸ‡Έ per kosoven qe e ka shliru

  [18:53] Papare Free: shikim

  [18:53] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Pershendetje

  [18:54] Ela: une ju degjoj se jam tu vozit

  [19:01] Ferat Kabashi: Pershendetje nga suedia Ume

  [19:03] Luan Bajraktari: KOMPIRAT REKLAMOJNE KRISP :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [19:05] Ela: me pa jo

  [19:07] Koprani Zahide: edhe po ju degjoj edhe shikoj :winking_face_with_tongue::grinning_face_with_sweat:

  [19:19] Ela: auuu

  [19:24] Arta Banjska: πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [19:29] Sebahate Terpeza: Pershendetje o ma te miret!

  [20:18] Latife Makolli: urime pavarsia daja trakel e drinπŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [20:19] Arta Banjska: urime πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄

  [20:41] Bekim Isufi: urime pavarsia nga enesi beki france xedex

  [20:58] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Urime pavarsia te Gjithve πŸ‡½πŸ‡°

  [22:07] Luan Bajraktari: KOMPIRAT NE AKSION :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [22:17] Arta Banjska: πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [22:32] Ela: une po ju shikoj ama llom jeni dyt hahahha

  [23:16] Ela: Au nga suhareka po ju shiqoj

  [23:30] Burim Maliqi: Urime pavarΓ«sia pΓ«rshendetje trakla Drini klm

  [24:36] Ela: Un jam ne Drenic te kompleksi Adem Jasharri Drin masnej ne prishtin jam ose ne Tiran

  [24:43] Albin Dodolli: URIME pavarsia e kosoves trakla drini jeni me te miret πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [24:52] Rrezelind Rexhaj: JU UROJ STAFIT TE RTV DUKAGJINIT FESTEN E PAVARSISE

  [25:18] Albin Dodolli: na ka prish radio trakla hahahhah

  [25:55] Arta Banjska: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄:nose:πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡± urima

  [26:14] Eris: URIME DITA E PAVARΓ‹SISΓ‹ O Daja Trakla dhe Drini.

  [26:31] admit admit: Urime pavarsija kosov

  [26:45] Ela: Sot pushim kejt e kan Trakla sot as pula nuk ban vo

  [26:47] admit admit: :waving_hand:πŸ‡©πŸ‡ͺ

  [26:47] Eris: πŸ‡½πŸ‡°URIME DITA E PAVARΓ‹SISΓ‹ O Daja Trakla dhe Drini.πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°

  [27:16] Selvia Bajraj: ku osht Nita bre ?

  [27:28] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Sot Bon knusi vo

  [27:31] Ferat Kabashi: Pershendetje nga suedia Urime

  [27:42] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Ela a spom she a qka

  [27:54] Ela: po po ban sot dita atij esht

  [27:54] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Se tash mrrijta shpi

  [28:04] Arta Banjska: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄ urime

  [28:05] Selvia Bajraj: Urime dita e Panvarsis o daja Trakel -Drinu

  [28:07] Ela: jo spo te shoh

  [28:40] Ela: Aa

  [28:42] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Po e sho qe spom she

  [29:02] Arta Banjska: πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [29:17] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Kta Po bertitkan

  [29:25] Ela: jam ne qejf e sevda Ish Dashnia du me mpa ajo qka mka bo me vujt ne ta sheh qka ka hup

  [29:34] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Ti she larg

  [29:47] Ela: Skenderaj jam

  [29:53] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Jahahahhajaja

  [29:58] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Po a

  [30:00] Ela: shum kolona ka neper rrug

  [30:13] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Te fala djalit Halles banon aty

  [30:40] Ela: po e pash njo me bmw mos esht

  [31:07] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Po 3she ngjyr e zez

  [31:08] Arta Banjska: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄ urime

  [31:20] Ela: po a qaj ke

  [31:44] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Bash qaj

  [32:54] Eris: URIME DITA E PAVARΓ‹SISΓ‹ O Daja Trakla dhe Drini.

  [32:57] Eris: URIME DITA E PAVARΓ‹SISΓ‹ O Daja Trakla dhe Drini.

  [33:00] Eris: URIME DITA E PAVARΓ‹SISΓ‹ O Daja Trakla dhe Drini.

  [33:03] Ela: i ka se jam me djalin e motres tem

  [33:28] Ela: se tash npr kam me shku me lon kton nshpi tvet edhe une anej te posht

  [33:35] Engjel Veizaj: Urime KOSOVa πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±

  [33:55] Arta Banjska: urime πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄

  [33:56] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ:

  [34:15] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: Klm

  [34:25] Engjel Veizaj: Arta urime πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [34:34] Ela: konka prish aty

  [34:42] Ela: ok klm edhe ti

  [34:55] miTro-πŸ‡©πŸ‡ͺ: 08

  [35:11] Ela: ani

  [37:42] Suemi 007: Uuuuu

  [40:49] Idriz Ramadani: URIME DITA E MADHE E PAMVARSIS

  [41:06] Idriz Ramadani: Mirdita

  [45:00] Idriz Ramadani: :speedboat: Anja 200 miles

  [52:37] Arta Banjska: πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [52:57] Arta Banjska: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄

  [1:02:59] Arta Banjska: πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [1:03:23] Storje Interesante: NΓ«se dΓ«shironi storje interesante, vizitoni kanalin tonΓ« :slightly_smiling_face:

  [1:04:09] Arta Banjska: urime πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄

  [1:04:56] Plusi Minusi: Kjo eshte nje dite e zymte dhe e gjymte, 2/ 3 tokat tona kan mbetur nen serbi,betje e dyene nga pernedimi fashist ne vitin 1878, 1913, 1915, 1918, 2001, 2018 ( Γ§akorri) pritet tani edhe asociacioni..

  [1:06:42] Refik Xheladini: Urime tΓ« gjithΓ« shqiptarΓ«ve PavarΓ«sia e KosovΓ«s πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [1:09:07] Sevdi Sinani: n kosov valla

  [1:09:29] Sevdi Sinani: omaemir se kosova sko

  [1:09:57] Arta Banjska: πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡± urime

  [1:10:26] Sevdi Sinani: urime jukoft krejtve shiptarve anem an botes

  [1:11:16] nita brisku: πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±:red_heart::red_heart:

  [1:11:36] Arta Banjska: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±:red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart:

  [1:13:46] Fazile Bajrami: daja trakel urime pavardia πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡½πŸ‡°πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [1:14:20] Eldi Hajrullahu: himni per lojen pubg:

  [1:14:41] Fazile Bajrami: hajde trakel hajde pak muzik

  [1:14:51] Arta Banjska: πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄:red_heart::red_heart:

  [1:14:51] Eldi Hajrullahu: pubg si pubg bosat e pugbs jan te fort

  [1:15:02] Sevdi Sinani: tort me flamurin e kosoves

  [1:16:10] Sevdi Sinani: bravo t qoft

  [1:17:28] Jasmina: Kosove ta gzofsh pavarsin

  [1:17:37] Jasmina: Le per fund Trakla

  [1:18:00] Arta Banjska: πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡ΈπŸ‡΄πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±:red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart:πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±

  [1:18:13] Sevdi Sinani: poas ju spoedini himnin e kosoves

  [1:18:23] Wizzy: Urime 28 nentori πŸ‡§πŸ‡¦

  [1:19:09] Arta Banjska: urime :red_heart::red_heart:πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±πŸ‡¦πŸ‡±