Clicky

00:17:44

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

1

# Active Chatters

1

Cilat janë grupet satanike ne Kosovë dhe Shqipëri? ( Cilat rituale po kryhen në kisha? ) - Komplot

2,542 views

RTV Dukagjini

Published on 25.05.2023 (Stats from 26.05.2023)

Description:

Cilat janë grupet satanike ne Kosovë dhe Shqipëri? ( Cilat rituale po kryhen në kisha? ) - Komplot ➖➖➖ Për më shumë na ndiqni në: Facebook 👉 https://bit.ly/3zysasi Instagram 👉 https://bit.ly/32SjIIG GjirafaVideo 👉 https://bit.ly/3zD3Llf Website 👉 https://www.dukagjini.com/ ➖➖➖ © Të gjitha të drejtat janë të rezervuara për RTV Dukagjini dhe mbrohen nga Onair Media. ➖➖➖ #RTVDukagjini
Search messages & users

    [7:29] M D: Këta i ka mar djalli se janë budallejn