02:04:05

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

5

# Active Chatters

2

🔴 RRETH E RROTULL: Direkt zhvillimet ne veri, dyshimet për kurdisje në Superligë

1,836 views

RTV Dukagjini

Published on 29.05.2023 (Stats from 30.05.2023)

Description:

🔴 RRETH E RROTULL: Direkt zhvillimet ne veri, dyshimet për kurdisje në Superligë
Search messages & users

    [39:10] Gjuha Arabe: Dhunë ndaj gazetarëve nga serbët nacionalistë.

    [40:11] Gjuha Arabe: Djegia e makinave zyrtare policore nga serbët terroristë.

    [41:14] Gjuha Arabe: Kjo është një vazhdimësi e ledhatimit të shtetit serb nga Evropa dhe shumë shtete me ndikim në botë.

    [42:17] Gjuha Arabe: Ekziston frika se në ditët e ardhshme do kthehen udhëheqësit serbë nëpër komuna dhe të largohen ata shqiptarë. Natyrisht, do largohen edhe flamujt e shtetit të Kosovës.

    [56:14] Sniper23: Ik be arab i pshurrt