00:48:10

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

1

# Active Chatters

1

“Mes sfidave e sukseseve” – Rrëfimi i Xhejlane Tërbunja – Ky emër nuk ka nevojë për prezantim

243 views

RTV Dukagjini

Published on 09.06.2023 (Stats from 10.06.2023)

Description:

“Mes sfidave e sukseseve” – Rrëfimi i Xhejlane Tërbunja – Ky emër nuk ka nevojë për prezantim ➖➖➖ Për më shumë na ndiqni në: Facebook 👉 https://bit.ly/3zysasi Instagram 👉 https://bit.ly/32SjIIG GjirafaVideo 👉 https://bit.ly/3zD3Llf Website 👉 https://www.dukagjini.com/ ➖➖➖ © Të gjitha të drejtat janë të rezervuara për RTV Dukagjini dhe mbrohen nga Onair Media. ➖➖➖ #RTVDukagjini
Search messages & users

    [7:02] Lule : respekt per Xhejlanen🇽🇰