Clicky

01:14:11

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

210

# Active Chatters

58

Reload - 10.02.2022

1,516 views

RTV Dukagjini

Published on 10.02.2022 (Stats from 11.02.2022)

Description:

Reload - 10.02.2022
Search messages & users

  [1:13] Eris: Përshendetje

  [2:20] Albin Dodolli: PERSHENDETJE trakla drini nita jeni me te miret

  [2:34] Eris: Përshendetje Nita, Trakla Dhe Drini.

  [2:35] Albin Dodolli: ju pershendes nga podujeva e bukur me diell edhe me qaj

  [3:54] Xifa Syla: Pershendetje o më te miret :star::star::star::star:

  [4:24] Adrian Dashi: PERSHENDETJE NGA FERIZAJ

  [6:35] Eris: Përshendetje NITA

  [6:54] Habib Hadja: Pershendetje!

  [7:14] Sebahate Terpeza: Pershendetje, gjithe te mirat, per ju ma te miret:clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands:

  [7:17] Papare Free: pershendetje nga faiku jeni mat mir

  [7:50] Eris: Përshendetje Nita, Drini, Trakla sonte e kam ditëlindjen!

  [8:22] Shukra: Pershendetje ma te miret .

  [8:44] Eris: Nita, Drini, Trakla sonte e kam ditëlindjen!

  [9:21] Mergime Baraku: Hello from Canada , you are wonderful , Love you all .Ju pershendes :ok_hand::ok_hand::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::waving_hand::waving_hand::waving_hand:

  [9:22] Florentina Dragusha: Pershendetje Dosta

  [10:47] Eris: Nita, Drini, Trakla sonte e kam ditëlindjen!

  [10:57] Jimmy Dubova: Pershendetje o Trillera

  [10:58] Eris: Nita, Drini, Trakla sonte e kam ditëlindjen!

  [11:29] Gzim Hyseni: pershendetje Nita Drini Trakla

  [11:59] db07: Pershendetje

  [12:35] Jimmy Dubova: Triler i bie na mbani gjithenje pa frymë dmth me emocione o me te miret

  [12:41] Mirjeta Aziri: Pershendetje. Nga minnesota🇺🇸🇺🇸

  [12:48] Nesha Nesha: Maaaaa tbukriiit mbas Trakles

  [13:22] arben ramadani: :washhands::washhands:

  [13:27] Albos 04: Ju prsh te treve

  [13:40] blerand: ku jeni o pidha:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

  [13:46] Erden Halili: ju boft mir o njerz e mir

  [14:00] Eris: Qka kemi per sonte nita?

  [14:03] Gezim Shaqiri: Ju pershendes prej zürich, jeni ma te miret :red_heart::red_heart::red_heart:

  [14:57] fidanzeka21: pershendetje nga shba ju dua shum ma knaqni zemren gjdo mengjes ne pun ju ndegjoj ma beni diten 5 min kaloni bukur

  [15:46] blerand: ju boft mir:upside_down_face:

  [15:57] Eris: Nita eshte shume e vertete qe NEBS is ka te gjitha gjerat me te mira se KFC

  [16:27] Kadri Ibrahimi: prsh per ju

  [16:37] blerand: te un ka pite a doni:face_with_tears_of_joy:

  [16:57] Hamide Dodolli: pershendetje

  [17:33] Eris: Nita eshte shume e vertete qe HEBS is ka te gjitha gjerat me te mira se KFC

  [17:37] Mirjeta Aziri: Oren e kemi per momenti 10 te mengjesit

  [18:51] Rrustem Balaj: pershendetje

  [18:52] DBZMacky: O QITNI KOMENTET NE TV @RTV Dukagjini

  [18:56] DBZMacky: O QITNI KOMENTET NE TV @RTV Dukagjini

  [18:59] DBZMacky: O QITNI KOMENTET NE TV @RTV Dukagjini

  [19:29] DBZMacky: O QITNI KOMENTET NE TV @RTV Dukagjini

  [19:47] Shukra: oj Nit ma e mira je ti po ata dy po xhelozojn:goodvibes:

  [19:50] DBZMacky: O QITNI KOMENTET NE TV @RTV Dukagjini

  [20:01] Mirjeta Aziri: :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:valla boren e kemi ni. Meter ne minnesot

  [20:07] DBZMacky: O QITNI KOMENTET NE TV @RTV Dukagjini

  [20:29] DBZMacky: O QITNI KOMENTET NE TV @RTV Dukagjini

  [21:00] DBZMacky: SUBSCRIBE KANALEVE @RTV Dukagjini DH @HM Official

  [21:20] Dhurate Mehmetaj: Qysh osht emri i dajes trakel

  [21:27] DBZMacky: SUBSCRIBE KANALEVE @RTV Dukagjini DH @HM Official

  [22:05] DBZMacky: SUBSCRIBE KANALEVE @RTV Dukagjini DHe @HM Official ju pershendesim

  [22:12] DBZMacky: SUBSCRIBE KANALEVE @RTV Dukagjini DHe @HM Official ju pershendesim

  [22:17] Burim Maliqi: përshendetje Nita trakla Drini kaloni bukur

  [22:22] DBZMacky: SUBSCRIBE KANALEVE @RTV Dukagjini DHe @HM Official ju pershendesim

  [22:29] DBZMacky: SUBSCRIBE KANALEVE @RTV Dukagjini DHe @HM Official ju pershendesim

  [22:55] Arta Banjska: :dothefive:

  [23:19] Toni: Persh nga schweiz RTV dukagjini jeni perfekt

  [23:27] DBZMacky: ju pershendesim sume subscribe kanalin @RTV Dukagjini dhe @HM OFFICIAL

  [23:38] elvis gashi: cila stin ju pelqen

  [24:04] DBZMacky: PERSHENDETJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  [24:11] Donart Dragusha: Mat fortit jeniii:heart_suit:

  [24:37] Sadete Mehmeti: pershendetje o e bukura nita i hareshmi drakla i famshmi mjekrra

  [24:48] DBZMacky: SUBSCRIBE KANALIN @HM Official dhe @RTV Dukagjini

  [25:22] Arta Banjska: :smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::hibiscus::hibiscus:

  [26:08] Shukra: oj nit ma e mira je ti

  [26:26] Sevdi Sinani: ponamungon drini medal ka sheshi

  [26:34] Lavdrije Mustafa: përshëndetje Nita, Drini dhe Dardan Belegu

  [28:37] Arta Banjska: :smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts:

  [28:42] Sadete Mehmeti: u knaqet tu ba llaf si mos mu pa qe 1 vjet

  [28:47] Valdete Kerqeli: Pershendetja na zürich :airplane:

  [31:41] Shukra: oj nit ma e mira je ti :red_heart::smiling_face_with_hearts:

  [31:42] Bes Kosova: o Drin t paska lodhe pak pozitivi, ta paska nal pak zanin

  [31:47] Arta Banjska: :hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::backhand_index_pointing_left::backhand_index_pointing_left::backhand_index_pointing_left::red_heart::red_heart::red_heart:

  [31:51] Drita: Teta Nita se ke majt fjalet kij thènë Drinit me ja hjek mjekrren :grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat:

  [33:21] Drita: pse more tv dugagjini asht blloku veq foto -bora hahaha

  [35:33] Leotrim Gashi: Edhe une jam ketu :red_heart::red_heart:

  [35:56] Arta Banjska: :hot_beverage::hot_beverage::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::hibiscus::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::grapes::grapes:

  [36:49] Lulzim Maliqi: pershendetje per ju, e sidomos ma te madhin ne ven, Traklen

  [37:07] Eris: teta nits qfare loje e kemi per sonte

  [37:10] Albin Dodolli: u kanqt tu ba llaf

  [37:35] Sevdi Sinani: :shelterin::shelterin::shelterin::shelterin::shelterin::shelterin::shelterin::elbowcough::learning::learning::chillwdog::chillwdog::elbowcough::hydrate:

  [37:41] Drita: kuku po shum po bertet Drini hahaha

  [37:42] Arta Banjska: :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::kiss::kiss::kiss:

  [37:52] Leotrim Gashi: Nites i bjen me dha dhurate tani mesuesit me 7 mars :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

  [38:02] Donart Dragusha: Hajde more urime:face_with_tears_of_joy:

  [39:00] Bes Kosova: Nita prej neserit pozitiv

  [39:13] Drita: hajde perhajr teta Nita...:red_heart::hot_beverage::rose:

  [39:14] Albin Dodolli: URIME nita pushimi e meriton

  [39:42] Gjergji: A tani mbase DADA Butë po shkonë në Pushim na kanë me shiku:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [40:02] Gjergji: NITË*

  [40:33] mirsad brajshori: Jaro Ebubekri urime urime dhe :hundred_points:

  [41:03] D A: Pershendetje..

  [42:26] mirsad brajshori: aaa

  [42:30] Drita: O zot spaska shyhret pa teten Nitë:princess:

  [42:57] Daja: pershnetje per te gjith :raised_hand: 🇦🇱

  [43:09] Daja: pershnetje Drita

  [43:26] Daja: pershnetje Gjergji

  [43:42] Drita: Dsja pershendetje:raised_back_of_hand:

  [44:07] Drita: Daja*

  [44:38] Daja: ooo mootra Drita si ja kalove, mir me shendet dhe failje

  [45:09] ❤💤👈: haaaaa daja trakla pershendetje teta nit pershendetje oj qokollad:zzz::chocolate_bar::chocolate_bar::chocolate_bar::backhand_index_pointing_left:

  [45:32] Daja: familje e mendova

  [45:47] Eris: O nita

  [45:54] Eris: qfare loje e kemi per sonte

  [46:02] Bes Kosova: ani Nita prej neserit pushime Pallma de Ulqinë.

  [46:07] Daja: ZZZ pershnetje

  [46:24] ❤💤👈: akeni parpagall :parrot::backhand_index_pointing_left:ne sdudjo teta nit haaaaa:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_wi

  [46:59] ❤💤👈: ,Daja :backhand_index_pointing_left:pershe :zzz::raised_back_of_hand:

  [47:20] Eris: qfare loje e kemi per sonte

  [47:30] visar osmani: une vi nga Miss gjyshja

  [47:30] Daja: ZZZ si ja kalove, qkemi andej

  [48:10] ❤💤👈: ,Daja mir shumm flmm nga ti spo te njoh kushje shoki :raised_back_of_hand::zzz::backhand_index_pointing_left:

  [48:18] TUana Babaj: Pershendetje

  [48:38] TUana Babaj: Pershendetje Nita

  [48:44] Ilir Bajraktari: Një det i tërë

  [49:03] Daja: ZZZ do njhem ma von kysmet

  [49:07] Eris: qfare loje e kemi per sonte???

  [49:34] ❤💤👈: okej ,Daja shihemi prap na 2 oki :raised_back_of_hand::face_blowing_a_kiss::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_blowing_a_kiss::raised_back_of_hand::zzz::backhand_index_pointing_left:

  [50:21] Daja: ZZZ patjeter

  [50:38] visar osmani: une jam nga vendi Miss Gjushja

  [50:40] ❤💤👈: ,Okej ,Dajosh flmm,:zzz::raised_back_of_hand::face_blowing_a_kiss::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_blowing_a_kiss::raised_back_of_hand::zzz::backhand_index_pointing_left:

  [52:22] fei: prshdetje emisioni eshte shume super:washhands::washhands:

  [52:28] Tinna: jo nuk jom...te pershendes dhe une ty

  [52:47] Ali Xhaferi: oj nita ne suedi ashte qebaptoja kalja

  [53:04] Ajan Osmani: :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:

  [53:21] fei: 🇸🇪:washhands::washhands:

  [53:23] Ajan Osmani: hi

  [53:40] Ardiana Begollirxx: Përshendetje :crown::crown::crown:

  [54:50] fei: 🇸🇪

  [55:01] Ardiana Begollirxx: Hajdeni pejë qebaptoret më të mira , Nita pushim të mirë e knaqu po nuk ka lezet emisioni pa ty :red_heart::smiling_face_with_hearts::rose::crown:

  [55:09] Arta Banjska: :smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts:

  [55:32] Daja: ZZZ :sleeping_face: :zzz: klb se ika

  [55:37] VALJA: hahahahahaha cilin ven Ardijana ne pej

  [55:39] Luan Bajraktari: TUNGATJETA O BURRA

  [55:58] VALJA: se qatje jom

  [56:04] Ardiana Begollirxx: Vale buquku 1

  [56:11] VALJA: ququ luan gjelozi

  [56:13] Luan Bajraktari: QENKAN GJTHA ZONJA, OSE ZONJUSHA :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [56:13] D A: VALJA qysh je ej :thinking_face:

  [56:23] VALJA: ahuuuuuu me buquka

  [56:28] Ajan Osmani: hi

  [56:35] VALJA: DA KU JE MOR

  [56:44] VALJA: mir.DA

  [56:52] VALJA: po ti.aje mir

  [57:04] Enver Berbatovci: pshd juve

  [57:08] D A: VALJA si je si kalon?

  [57:22] D A: VALJA mir mir flm

  [57:27] VALJA: Ardiana qatje kom hanger mor

  [57:32] Luan Bajraktari: ÇFAR ESHT KJO ER, KUSH SI KA LA DHAMT KTU ????:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [57:43] VALJA: mir da po spo rri ma ksajde

  [58:15] D A: VALJA jo a, me mir

  [58:21] VALJA: Kom.dal nga kto qate vetem kani her 2 min e po iki

  [58:30] Daja: :sleeping_face: :zzz: te thash do njhem pa tjeter

  [58:43] VALJA: po DA mamir jom

  [58:57] Luan Bajraktari: VALJA, PAGUJ TAKSAT E LENI POLLAVRAT. :face_with_tongue::face_with_tongue::face_with_tongue::face_with_tongue:

  [59:30] D A: Z...cila ke ty :zany_face::rolling_on_the_floor_laughing:

  [59:33] VALJA: DA NE QATIN TJETER PO RRI MUZIK SIPAS DESHIRE ME SHOQERI PO KNAQEM

  [59:55] Bes Kosova: daja Trakel jepja pushim Nites deri me 1 janar tjetrit vit se e meriton.

  [59:56] VALJA: Ahuuuu paguj ti qe rrin ktu

  [1:00:18] D A: VALJA poa, pu deshka me ardh me kqyr :rolling_on_the_floor_laughing:

  [1:00:40] VALJA: Atje as sguxon kush me klonu as me ofendu

  [1:00:49] VALJA: hajde da

  [1:00:57] VALJA: me qef vallaj

  [1:00:57] Luan Bajraktari: O PIS MILET, PAGUNI TAKSAT E LENI POLLAVRAT :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [1:01:06] D A: kismet dot dokem VALJA

  [1:01:15] Ismet Bajraliu: pershndetje shqipe

  [1:01:21] VALJA: kush ofendon i bllokohet qati ma smun hyn aty ma

  [1:01:36] VALJA: ismet pershe vlla

  [1:01:40] D A: Ismet..pershendetje..

  [1:01:48] Tinna: lexo..

  [1:01:59] VALJA: ismet sije aje mir

  [1:02:04] D A: VALJA super cenka aty

  [1:02:16] Ismet Bajraliu: Valjja pershndetje si je a je mire .pse nuk po hyn ketu kush po ta prish qefin

  [1:02:18] VALJA: se tu dal kesh

  [1:02:21] Luan Bajraktari: VALJA , SOFENDOJN SHQIPTARET NE CAT MOJ ZONJE :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_l

  [1:02:43] VALJA: ja ismet tekom kallxu njiher qe jo

  [1:03:06] VALJA: hej klb ju pershendes tanve

  [1:03:09] Daja: ooo :sleeping_face: :zzz: Zelfie qfar emri te mir paske ndosht je edhe ti ashtu e mir

  [1:03:16] Luan Bajraktari: ETIKA, EDUKATA, MIRSJELLJA JAN CILESIT E CATIT :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_

  [1:03:20] VALJA: naten e mir

  [1:03:24] D A: VALJA kalo bukur :man_raising_hand:

  [1:03:40] Ismet Bajraliu: valja ok kalo mirè e mos ta nin per askand e per as gja

  [1:03:41] VALJA: flm DA ika

  [1:04:08] VALJA: jo ismet kom qatin qe rri une aty mamir

  [1:04:23] VALJA: edin ti qfar kenaqsije asht

  [1:04:25] Luan Bajraktari: HAROVA TOLERANCEN :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

  [1:04:28] VALJA: Atje

  [1:04:53] Ismet Bajraliu: Valjja po ashtu èshtè vertet mirè èshtè atje

  [1:05:08] Eris: ..

  [1:05:22] Luan Bajraktari: LEXONI DITEN O MENDIMTARET E KOMBIT, KURSENI ENERGJI.

  [1:06:03] Ismet Bajraliu: Zzzz ska gja . ju deshiroj gjithèmon tè jeni mirè

  [1:06:17] Ismet Bajraliu: Luan pershndetje

  [1:06:31] Luan Bajraktari: ISMET TUNGJATJETA DHE RRESPEKT.

  [1:06:55] Ismet Bajraliu: Luan a je mirè ti e familja. si pe kalon

  [1:07:03] Arton Alija: bravoooooo valoni kushaa amerik:red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart:

  [1:07:16] Halit Haxhijaj: a tju thirri edhe un

  [1:07:22] Halit Haxhijaj: ej

  [1:07:31] Ismet Bajraliu: Zzz gjithe ashtu edhe juve

  [1:07:51] Luan Bajraktari: Ismet, mir jemi faleminderit, dhe deshiroj qe edhe ju te jeni mir familiarish.

  [1:08:17] Gjergji: Drita përshëndetje

  [1:08:25] Ismet Bajraliu: Luan mè vjen mirè per ju. edhe na mirè jemi flm.

  [1:08:54] Ismet Bajraliu: Gjergj pershndetje

  [1:09:57] Luan Bajraktari: O MALET E SHQIPERIS, E JU O LISA TE GJAT, FUSHA TE GJERA ME LULE JU KAM NDER MEND DIT E NAT....

  [1:10:15] Ardiana Begollirxx: Daja Trakel përshebdetje nga Peja :crown::crown:

  [1:10:29] Ismet Bajraliu: gjithè tè mirat pèr ju. po me duhet te shkoj. flm nga ju..ntm e klb

  [1:11:39] Ardiana Begollirxx: Valja e ku po don te Gega a ku!!!

  [1:12:04] Luan Bajraktari: Ju bregore bukuroshe dhe lumej te kulluar.....çuka kodra e pyje te gjelberuar....

  [1:12:25] Halit Haxhijaj: pershendetje:goodvibes:

  [1:13:11] Luan Bajraktari: do kendoj bagetin qe mbani dhe ushqeni ju vendesit e BEKUAR MENDJEN MA DEFRENI......

  [1:14:04] Luan Bajraktari: TI SHQIPNI ME JEP NDER ME JEP EMRIN SHQIPETAR :collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::collision::anger_symbol::anger_symbol::collision::collision::collision::collision::coll