Clicky

00:59:57

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

100

# Active Chatters

24

Reload - 11.10.2022

625 views

RTV Dukagjini

Published on 11.10.2022 (Stats from 12.10.2022)

Description:

Reload - 11.10.2022
Search messages & users

  [3:25] Arta Banjska: nita :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

  [3:38] Arta Banjska: nita beriku :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream:

  [3:46] Arta Banjska: :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_face_with_big_eyes::grinning_face_with_big_eyes::grinning_face_with_big_eyes::strawberry::straw

  [3:59] Arta Banjska: nita beriku :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:

  [4:09] Arta Banjska: nita :ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::beaming_face_with_smiling_eyes::beaming_face_with_smiling_eyes::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rol

  [4:17] Arlinaađź’”: :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

  [4:17] Arta Banjska: nita :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry:

  [4:30] Arta Banjska: nita beriku

  [4:37] Ardushi: Pershendetjeeeeee

  [4:41] Arta Banjska: janna :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

  [4:44] Ardushi: Me te miret

  [4:48] Arta Banjska: :strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry:

  [5:03] Arta Banjska: nita beriku

  [5:10] Arta Banjska: :hundred_points::hundred_points::hundred_points::hundred_points:

  [5:16] Arlinaađź’”: Arta:glowing_star::glowing_star::glowing_star::glowing_star::glowing_star::glowing_star::glowing_star:

  [5:31] Nexhat Xhelili: prsh bukurosha e boronica.

  [5:43] Gzim Hyseni: :hamburger::hamburger::hamburger::hamburger::hamburger::hamburger:

  [5:56] Arlinaađź’”: teta nita :glowing_star::glowing_star::glowing_star::glowing_star::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

  [6:10] Arta Banjska: :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

  [6:23] Arta Banjska: nita beriku :ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream:

  [6:33] Arta Banjska: nita :hundred_points::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning

  [6:39] Arta Banjska: :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::fa

  [6:47] Arta Banjska: :hundred_points::hundred_points::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream:

  [6:55] Arta Banjska: nita :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:

  [7:06] Arta Banjska: nita :hundred_points::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::winking_face:

  [7:14] Arta Banjska: :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::ice_cream::face_with_tears_of_joy::face_with_tear

  [7:19] Halit Haxhijaj: pershendetje

  [7:19] Arta Banjska: :winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face:

  [7:31] Arta Banjska: nita beriku :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:

  [7:51] Halit Haxhijaj: un i kum fitu

  [7:54] Arlinaađź’”: ju pershendjeshe ka zemer tete nita ma shumm edhe baci drini i dua shumm :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

  [8:37] Fikrije Selimaj: Pershendetje shume ju percjelli dhe jeni ma te miret ju pershendes nga New Yorku

  [12:14] Arta Banjska: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

  [12:21] Arta Banjska: nita :winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face:

  [13:04] Arlinaađź’”: edhe une kam drini shok mat mir :face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

  [14:57] Xifa Syla: Pershendetje oooo me te miret:star::star::star::star::star:

  [16:52] Albin dodolli: ju uroj nje dit te mire albini nga llapi

  [19:42] Arta Banjska: :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:

  [23:36] Edi Hashimi: Dajosh vete drinin kush thot mos u zej :face_with_tears_of_joy:

  [23:54] Edi Hashimi: Nese ja qellon e ka 1 ndres t'interit me emer ti .

  [24:09] Ferat Kabashi: Pershendetje nga Suedia

  [24:23] Nexhat Xhelili: sot ishe dita FLIJAVE po koha me shi u shty

  [24:45] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: jan shum te interesant Reload

  [24:58] Edi Hashimi: Thuj nites let bon shopping mos tfol per interin :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

  [24:59] Gentrim Uka: nita je shum e Mir shum te mir jeni krejt un Sdudjo

  [26:00] Edi Hashimi: Jon shum njerz jo veq 1 njeri

  [26:21] Edi Hashimi: Thojn njerzt qe jetojn ne rugove te pejes mos u zejj :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

  [26:57] Bistrim Bruti: Bestrimi bestrimi bestrimi

  [27:13] Bistrim Bruti: bestrimi bestrimi

  [27:18] Bistrim Bruti: hajdi krwjt

  [27:27] Liburn Playz: shste kjo loja

  [27:33] Liburn Playz: si eshte kjo loja

  [27:33] Edi Hashimi: Nitush a po don qetash a meniher a dogriii ??:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

  [27:56] Arsim Binaku: me te miret ju pershendes

  [28:03] Bistrim Bruti: daja trakel thirr tre her bestrim

  [28:23] Bistrim Bruti: o e kan gabu

  [28:34] Bistrim Bruti: Bestrimi

  [28:42] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: Daja trakel Drini edhe ti jeninte interesant shum

  [28:42] Arsim Binaku: a ka mundsi arsim shoferi Regensburg

  [28:55] Bistrim Bruti: ndegjuesi rregull bestrimi i ferizaj

  [28:59] Edi Hashimi: Dajosh kqyr bre bon diqka me ma qel telefonin per her tpar mbasi jem tpejes dyt majko

  [29:04] Bistrim Bruti: skeni vwt hiq

  [29:05] Mark Gegaj: Mark Gega:thumbs_up:

  [30:41] Ermira: E pershendes Rexhen shum i fort je o Rexhoo

  [32:40] Arsim Binaku: koka i fort qyky

  [32:44] Arsim Binaku: me kron a

  [33:11] Amiii: oj teta nita qka bone me vetur a e blejte ajo..

  [33:37] Bistrim Bruti: teta nita skeni vet hiq per mu kallzo drejt

  [34:02] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: e qillut nusepashka

  [34:17] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: me pika te zeza

  [34:30] Edi Hashimi: Daj e kom 1 teze me ta qit , po i ka veq 4 kom a prish pun? Sosht shum e perdorme :face_with_tears_of_joy:

  [34:49] Armend : Pershendetje Trakla nga Montreali

  [36:58] Liridon Heta: SA U KYQA, DUL KJO ARTA BANJSKA :man_facepalming:

  [38:07] Gentrim Uka: une jam ni gjyshe por ekam emrin un nemer te tipit shum te mir jeni ju percjell non stop

  [38:36] Arta Banjska: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

  [38:45] Laurat Kelmendi: Pershendetje nga Londra!

  [38:45] Arta Banjska: nita :winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face:

  [39:08] Burim Ademaj: Ju përshëndes nga Texasi

  [39:10] Amiii: hahhahahha paska uri teta nit hapeni ni chipss

  [39:58] Ferat Kabashi: Ju pershendes jeni shum te mir

  [40:11] Amiii: hapejani 1 chipss kryeminstres te re:yougotthis::yougotthis::elbowcough::elbowcough:

  [40:24] Amiii: tata nitesss

  [40:46] Bistrim Bruti: nita asht prej astrazubit hahaah

  [43:00] Arta Banjska: :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:

  [43:36] Armend : Trakla mujsh me vet Drinin a e din ku i bjen Laval-i qe e din 5she e ka

  [43:47] Bistrim Bruti: po jeton dhe qendron ne livoq te poshtem hahahahah

  [44:01] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: kush asht kjo

  [46:10] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: :yt::yt::yt:

  [46:16] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: :socialdist:

  [46:36] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: pershendetma

  [46:44] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: ket vajzen

  [46:48] Naser Krasniqi: nita a vertet je nga Astrazubi aaaa?

  [47:00] Bistrim Bruti: nuse hec moj te burri yt ti hahaha

  [47:34] Bistrim Bruti: naser po po hahahah

  [48:17] Bistrim Bruti: ama.jeton ne livoq te poshtem hahahah

  [48:24] Nusepashka Dhe Maqoki Zi Heroj: pershendetma niten prej meje trakla

  [51:11] Bistrim Bruti: ne pergjithsi thuhet rren koft hahahahah

  [52:40] Naser Krasniqi: ok Nita kurdo qe shkon ne vizit ne fshatin Astrazub mjafton me ba nje foto te shkolla dhe ke shansa me fitu nje dreke falas nga une dreken mundesh me hanger tek restorantin KĂ«shtjella.

  [54:09] Arta Banjska: :winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face::winking_face:

  [54:19] Ermira: Esht per keqardhje kur i shikon disa emisione te degjenerume qe jan aq te shikuara dhe te perfolura,ndersa ky emision kaq i bukur qe te jep kaq energji pozitive nuk flitet per te, qka po ndodh me neve