00:21:53

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

6

# Active Chatters

4

LAJMET 19:30 - 28.05.2023/ RTV DUKAGJINI

2,018 views

RTV Dukagjini

Published on 28.05.2023 (Stats from 29.05.2023)

Description:

LAJMET 19:30 - 28.05.2023/ RTV DUKAGJINI
Search messages & users

  [8:39] Mihane Kanani: IK ORE QOBAN I GLLOGJANIT ...

  [8:54] Ilire Pellazge: Paskan harru keta nga ky kanal qe sot eshte dite e diele dhe nuk punohet:face_with_hand_over_mouth:

  [9:05] Mendim Sopi: E MORE RAMUSH PO TRGOHESH BASH LOPE PA BRINA QE DIN ME BA VEQ MU MU MU MU MU

  [9:33] Mihane Kanani: BRAVO POLICISE SE KOSOVES RESPEKT.

  [12:41] Mihane Kanani: IK ORE PDK-UC I QELBUR.

  [13:30] Mali: pse cilin institucin seka neglizhu ky regjim kurri krejt ika me ushtrus detyre