00:30:48

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

1

# Active Chatters

1

Dosja Historike - Ulpiana Dardane, qyteti i lashtë që refuzon të harrohet

349 views

RTV Dukagjini

Published on 27.05.2023 (Stats from 28.05.2023)

Description:

Dosja Historike - Ulpiana Dardane, qyteti i lashtë që refuzon të harrohet ➖➖➖ Për më shumë na ndiqni në: Facebook 👉 https://bit.ly/3zysasi Instagram 👉 https://bit.ly/32SjIIG GjirafaVideo 👉 https://bit.ly/3zD3Llf Website 👉 https://www.dukagjini.com/ ➖➖➖ © Të gjitha të drejtat janë të rezervuara për RTV Dukagjini dhe mbrohen nga Onair Media. ➖➖➖ #RTVDukagjini
Search messages & users