Clicky

00:18:19

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

21

# Active Chatters

8

RELOAD - 05.09.2022

474 views

RTV Dukagjini

Published on 05.09.2022 (Stats from 06.09.2022)

Description:

RELOAD - 05.09.2022
Search messages & users

  [2:19] Ardushi: Pershendetjeee qa bondet

  [3:00] Nexhat Xhelili: prsh per tone javen apo di qe edhe mos me pase kohe me ju pa, ju kame pershendet perpara.

  [7:39] Nexhat Xhelili: sa drejtora jeni be, jeni ba edhe ju si komandantat , asnje punetorr.....

  [8:59] Ameli: teta nit si bleta puntore je s nalesh kurr prsh nga italia:virtualhug:

  [11:11] Rina D: :rolling_on_the_floor_laughing:Nita , daja trakel esht marakli i kerrave dhe i femnave ,jaja burri jem e ka m

  [11:14] Halit Haxhijaj: urime per ata qe kan reno

  [11:25] Rina D: ne fb ,te shkrune marakli i kerrave dhe i femnave jajaha

  [12:31] Halit Haxhijaj: sa interesant kerret kan kasko njerz jo qysh mar kshtu

  [12:38] Zymrie Bekteshi: Pershendetje per te gjith

  [16:03] Arta Banjska: nita:red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart:

  [16:14] Arta Banjska: nita :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::r

  [16:23] Arta Banjska: :red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart:

  [16:39] Arta Banjska: :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::grapes::grapes::grapes::grapes::grape

  [16:49] Arta Banjska: .nita:star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

  [16:58] Arta Banjska: :globe_showing_americas::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::grinning_face_with_sweat::hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

  [17:02] Xifa Syla: Pershendetje, sot dua te ju lus diqka… a mundeni me i lut Airtiketa te na e ben nje mundesi fluturimi prej Kopenhagen…. :smiling_face_with_smiling_eyes::eagle:

  [17:11] Arta Banjska: nita :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

  [17:20] Arta Banjska: nita:hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage::hot_beverage:

  [17:42] Arta Banjska: nita :red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::kissing_face_with_smiling_eyes::kissing_face_with_smiling_eyes::kissing_face_with_smiling_eyes::bird::paw_prints::bird::bird::bird::front_facing_baby_chick::front_facing_ba

  [17:53] Arta Banjska: nita:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat:

  [18:10] Arta Banjska: nita:bird::bird::bird::globe_showing_americas::globe_showing_americas::globe_showing_americas::globe_showing_americas::front_facing_baby_chick::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::k