Clicky

01:37:50

# Superchats

0

Superchat Value

0.00$


# Chat Messages

28

# Active Chatters

14

Debat Plus me Ermal Pandurin - AVANCIMET NË UP

5,541 views

RTV Dukagjini

Published on 25.05.2023 (Stats from 26.05.2023)

Description:

Debat Plus me Ermal Pandurin - AVANCIMET NË UP Driton Vela – Asistent në Fakultetin e Mjekësisë Blerim Rexha - Profesor universitar në fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Arber Gecaj – Unioni Demokratik Studentor Visar Ymeri – Analist Dibran Hoxha - Analist #debatplus #rtvdukagjini
Search messages & users

  [9:28] Besnik Haliti: :hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-blue-peace::hand-purple-bl

  [16:23] Mali: o flokqi ti ke reagu si rrugaq nr1

  [17:23] sabit dermaku: Joooooooooooooooooooooooooooooooo

  [17:42] Mali: o flokqi edhe zajednica kurri uka si ti qishtu si ti rrugaq i prishtines

  [22:01] Nexhat Xhelili: ne qfare kuptimi i tha Dibrani a duhet VV me te rahatu ty.

  [23:16] Lorik Rama: Jooo

  [39:45] Bruno Adreano: Shkaterrimi si ne UP si ne shendetsi si ne KEK e ka bo LVV -----

  [39:50] Bruno Adreano: Shkaterrimi si ne UP si ne shendetsi si ne KEK e ka bo LVV ----- Shkaterrimi si ne UP si ne shendetsi si ne KEK e ka bo LVV -----

  [40:48] Bruno Adreano: LVV e ka shkaterru Shendetsin Arsimin KEKUN si dhe te gjitha administratat

  [43:04] Bruno Adreano: si ka mundesi qe nje shtet i shkaterrum 60% u ndertu per 18 vite dhe vjen LVV e shkaterron per 2 vite

  [53:29] Besnik Haliti: 70

  [55:08] Luan Krasniqi: Bruno na hongsh en byt ti edhe kta analistat e vuqiqit

  [56:53] Luan Krasniqi: oooo visar po qeni si ishe bre zoti ta marroft ftyren

  [58:27] Bruno Adreano: ptu po far e flliqt ishin kan qeto te LVV be fara ju hupt ne serbi

  [58:53] Besnik Haliti: 80

  [1:07:33] Kreshnox: Dibran mes fol palidhje Se mbare qysh je tu fol

  [1:07:38] Kreshnox: Turp

  [1:10:21] Luan Krasniqi: po a shikohen kta zagar bre?

  [1:13:52] BeSara.H: :hand-pink-waving:

  [1:14:27] Mendim Sopi: SARA SARA TANI BESARA PERSH

  [1:18:05] ALBANIA KOSOVA: a rron kurva hahahah po ky meta pre rrugen 100vjet hajer nuk sheh e le ma me hy ne universitet qija nanen

  [1:19:40] BeSara.H: prsh mendim

  [1:20:01] Guri Plakes: hi

  [1:22:41] Kreshnox: Shum palidhje duhet me vet Orca kush osht I Mir edhe e i keq? Tmerr per kosoven :grinning_face_with_sweat:

  [1:26:25] Agron Kabashi: Rrugaç Rroni me dhënë vëlerësime pë plagjiiatur ,është turp i skajshëm!

  [1:27:44] Besnik Haliti: :face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-nails::face-orange-biting-n

  [1:27:58] Bruno Adreano: derisa esht LVV ne qeveri ska bereqet ne kosov

  [1:31:59] Artani: :hand-pink-waving::hand-pink-waving::hand-pink-waving: